Gratis verzending vanaf €60 in BE en vanaf €100 in NL

Totaalrenovatie woning

- Middelburg

2023

Deze woning ademt een charmant landelijk karakter uit, met een aangepast interieur dat perfect aansluit bij de behoeften van een gezin van vijf. Het doordachte ontwerp omvat een organigram voor de indeling van zowel het gelijkvloers als alle verdiepingen.

Bij het betreden van de woning valt meteen de gezinsgerichte keuken en leefruimte op, die zijn doordrenkt met een sfeervolle interieurbeleving. Het keukeneiland staat prominent in het midden, niet alleen als functioneel element maar ook als een knooppunt van gezelligheid en ergonomie in de keuken. Aan het raam bevindt zich een comfortabele zitbank langs een lange eettafel, die uitnodigt tot ontspannen samenzijn en gezamenlijke maaltijden.

De open ruimte is doordacht ontworpen om grotere familiebijeenkomsten toegankelijk te maken, waardoor de woning een warme ontmoetingsplek wordt. Een subtiele roomdivider in hout vervult de rol van een transparante scheiding tussen de keuken en de leefruimte, waardoor een harmonieuze afbakening ontstaat zonder de verbondenheid te verliezen. Deze aanpak creëert een gezellige leefruimte met een aangenaam zicht op zowel de televisie als de haard, waar familie en vrienden zich thuis kunnen voelen en genieten van gedeelde momenten.

Ontwerp, keuze materialen, kleuren, meubels en verlichting: Goûts et Couleurs
Uitwerking keuken: Allinterno

Gebruikte items uit de collectie van Bolia, & Tradition, Hay

Wil je advies over de keuze van meubels, verlichting en decoratie in je
woning, kantoor of winkel? Neem vrijblijvend contact op via
info@gouts-et-couleurs.be