Gratis verzending vanaf €60 in BE en vanaf €100 in NL

Over ons

Interieuradvies en -styling

Goûts et Couleurs is het verhaal van Ester en Bob die beiden gebeten zijn door uitgepuurd design. In 2012 begon Ester met het geven van interieuradviezen en het inrichten en ontwerpen van woningen. Om uw woonwensen nog beter naar de werkelijkheid te kunnen vertalen, kwam Bob er bij. 

Vandaag wordt advies gegeven over meubels, materialen, kleuren, verlichting en interieuraccessoires die aansluiten bij uw wensen. Bij Goûts et Couleurs vinden ze dat een persoonlijk ontwerp veel tijdlozer is dan een modegevoelig project. Die persoonlijke touch is dus erg belangrijk.

Woon- en accessoirewinkel

Goûts et Couleurs staat voor interieurstyling en advies met een frisse blik. Daarnaast is Goûts et Couleurs ook een (tweedelige) inspirerende conceptstore waar mooie spullen verzameld worden. In de twee panden, praktisch naast elkaar gelegen in hartje Brugge, heerst een ongedwongen sfeer. 

Het aanbod bestaat zowel uit gevestigde Scandinavische merken als originele Europese labels. Op die manier willen ze hun liefde voor unieke en tijdloze items met u delen. Elk stuk wordt dan ook met aandacht geselecteerd en past binnen hun ‘less is more’ filosofie waar puurheid het sleutelwoord is.

Ester en Bob verwelkomen u met een glimlach in hun woonwinkel waar u alles vindt om uw woning warm en stijlvol aan te kleden. In de aanpalende accessoirewinkel shopt u unieke gadgets en leuke geschenken naar hartenlust. Denk aan kaartjes, illustraties, handtassen, juwelen en zonnebrillen. De benedenverdieping werd ingericht tot een gezellige kinderafdeling.

Online winkel

Geen tijd om langs te komen? Of wilt u zich informeren over ons aanbod voor u een bezoek brengt aan onze winkel(s)? Laat u inspireren of vul een virtueel winkelmandje op onze webshop.

Ester De Vestele

founder – interieurvormgever (KASK Gent) – interior lover – stylist – shop a holic – mama van Oskar & Olivia -gedreven – geëngageerd – ambitieus

Bob Waterschoot

co-founder – delivery guy – adviseur – sushi & meatlover – papa van Oskar & Olivia – krachtman – spontaan – biker – enthousiast

Sofie Michils

Girlsmum – creatief – interieurliefhebber – folie de Sofie – modebewust – zorgzaam – behulpzaam – danser – latte lover

Charlotte Christiaen

webshop creator – creatief – enthousiast – wandelen – koffietjes – hondjes – breiwijf – blij – doorzetter