Gratis verzending vanaf €60 in BE en vanaf €100 in NL

Totaalrenovatie Praktijk Nexus

- Brugge

2022

Omvormen en verbouwen van een woning tot een praktijkruimte voor psychiaters, psychologen en psychoterapeuten te Brugge.
De praktijkruimte werd ontworpen volgens het principe van ‘healing environment’ waarbij het gevoel van de mens centraal staat. De praktijkruimte heeft door rustige en gezellige inrichting meteen invloed op de beleving van de patiënt. De gelijkvloers bestaat uit de inkomhal, wachtruimte en gemeenschappelijke keuken die in elkaar overvloeien. Deze diversiteit aan ruimtes kunnen samen gevormd worden tot één flexibele multifunctionele ruimte én door het afsluiten van een accordeonwand ook van elkaar afgescheiden worden. Het authentieke karakter van het gebouw vind je terug in bepaalde interieuringrepen zoals het gebruik van lambrisering, een uitgesproken stalen deur, terrazzo vloerafwerking en kroonlijstdetails.

De gesprekruimtes zijn mee ingericht en vormgegeven waardoor er een huiselijke kamer ontstaat waarbij de patiënt zicht geborgen en thuis voelt. Elke kamer wordt getypeerd door een specifiek gekozen ‘zen’ kleur.

Ontwerp, keuze materialen, kleuren, meubels en verlichting:
Goûts et Couleurs

Uitwerking keuken: Contrast Interieur
Uitwerking schilderwerken en techniek: Decorature

Gebruikte items uit de collectie van Pholc, Hay, Paper Collective, Secto Design, Ferm living en Muuto

Wil je advies over de keuze van meubels, verlichting en decoratie in je
woning, kantoor of winkel? Neem vrijblijvend contact op via
info@gouts-et-couleurs.be