Gratis verzending vanaf €60 in BE en vanaf €100 in NL

Totaalrenovatie gelijkvloers

- Oostkamp

2023

Dit keukenontwerp voor een dynamisch gezin creëert een naadloze verbinding tussen de keuken en de leefruimte, waardoor de gehele gelijkvloerse ruimte een uniforme uitstraling krijgt. De vloeiende overgang tussen de berging en de keuken wordt mogelijk gemaakt door een onzichtbare deur die subtiel is geïntegreerd in het ontwerp van de keuken, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Een opvallend element in deze keuken is het centrale eiland, dat niet alleen dient als functionele werkruimte, maar ook als eyecatcher in de ruimte. De nadruk op veel opbergruimte weerspiegelt de praktische behoeften van het gezin, waarbij functionaliteit als een essentieel aspect van het ontwerp wordt beschouwd.

De hoge kastenwand is voorzien in een speelse muntgroene kleur en de twee ruimtes met elkaar verbinden. Onderkasten in een neutrale crèmekleur vormen een basis die de ruimte een tijdloze uitstraling geeft. Het gebruik van eik voor het centrale eiland voegt warmte toe aan de ruimte en maakt het eiland tot een prominent volume in de grote leefkeuken.

Het terrazzo werkblad fungeert als een visueel accent dat de groene tinten in het ontwerp versterkt. Door zorgvuldig gebruik te maken van kleuren en materialen wordt er een gebalanceerde en toch rustgevende keukenomgeving gecreëerd.

Ontwerp, keuze materialen, kleuren, meubels en verlichting: Goûts et Couleurs
Uitwerking keuken: Contrast Interieur

Wil je advies over de keuze van meubels, verlichting en decoratie in je
woning, kantoor of winkel? Neem vrijblijvend contact op via
info@gouts-et-couleurs.be