Gratis verzending vanaf €60 in BE en vanaf €100 in NL

Totaalinrichting keuken, leefruimte en kinderkamers

- Brugge

2020

Voor dit project werd Goûts et Couleurs gevraagd de keuken helemaal te verbouwen en tegelijk de leefruimte in te richten.

De vrouw des huizes houdt erg veel van koken, waarvoor we veel werkruimte hebben voorzien ter voorbereiding van het koken. Een functionele en ergonomische keuken staat hier centraal met veel opbergruimte en vrije ruimte voor apparatuur. Om het geheel toch tijdloos maar chique te maken werd er met walnoot gewerkt, in combinatie met een detail in brons.

Gezien het gezin in deze ruimte ook opbergruimte nodig had om schoenen en sportgerief in op te bergen, werd dit onopvallend mee verwerkt en voorzien in het ontwerp.

De leefruimte is een lichte en grote ruimte waar het heerlijk vertoeven is. De ovalen eettafel staat heel vrij in de ruimte en geniet van het mooie uitzicht op de tuin, ideaal om etentjes te houden. Een ruime zetel mocht niet ontbreken waar iedereen samen gezellig kan vertoeven.

Ook de kinderen hun slaapkamers kregen een upgrade waar ze nu aangenaam kunnen spelen, studeren en knutselen. Maatwerk werd voorzien om te studeren, maar ook om kleren en speelgoed in op te bergen, en zelfs een zitbank mocht niet ontbreken om op te lezen of te gamen.

Ontwerp, keuze materialen, kleuren, meubels en verlichting: Goûts et Couleurs
Keuken: uitwerking door De Maatwerker – Knokke

Gebruikte items uit de collectie van Prostoria, Massimo, Menu, Serax, Zangra, Treku en Petite Friture.
Het klimrek in de slaapkamer is van Kaos.

Wil je advies over de keuze van meubels, verlichting en decoratie in je
woning, kantoor of winkel? Neem vrijblijvend contact op via
info@gouts-et-couleurs.be