Gratis verzending vanaf €60 in BE en vanaf €100 in NL

Totaalinrichting appartement

- Roeselare

2020

Deze klant ruilde haar woning in voor een nieuwbouwappartement in Roeselare. De aankleding en keuze van materialen moest nog volledig van nul gebeuren, en dus werden wij ingeschakeld. We kozen bewust voor een licht appartement, waarbij het zonlicht de ruimte kan vullen door de vele raampartijen.

Enkele meubels van de klant, zoals de zetel en bijzetzetels, mochten mee. Andere zaken, zoals de tafel, de stoelen, de barstoelen, de salontafeltjes en het tapijt, kozen we nieuw uit. In de hal voorzagen we een ruime zitbank met lades en een grote spiegel om de ruimte visueel te vergroten. Verder vroeg de klant om een tijdloze keuken, dus kozen we voor een licht geheel van eiken fineer en een topblad in een composiet marmer, uitgewerkt door Locas. Al het maatwerk werd door ons uitgetekend en uitgekozen, waarbij De Maatwerker in Knokke instond voor de uitvoering.

Tot slot dachten we na over de uitwerking van een verlichtingsplan met inbouwspots, indirecte verlichting (led-strips) en mooie decoratieve verlichting.

Ontwerp, maatwerk, keuze materialen en kleuren + meubels: Goûts et Couleurs
Meubels uit de collectie van Menu, Massimo, Secto, Ferm Living, Muuto, HAY, Arco en AYTM.
Keuken: Locas – Maldegem
Maatwerk kasten: De Maatwerker – Knokke

Wil je advies over de keuze van meubels, verlichting en decoratie in je
woning, kantoor of winkel? Neem vrijblijvend contact op via
info@gouts-et-couleurs.be