Gratis verzending vanaf €60 in BE en vanaf €100 in NL

JOIN OUR TEAM!

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar diverse flexijobbers en/of jobstudenten!

Wie?

Wij zoeken toffe, ondernemende hulpkrachten die flexibel inzetbaar zijn om ons te helpen bij onverwachte momenten, drukke dagen of om verlofdagen op te vangen.

Vooral in vakantieperiodes en in de maand december zoeken we zeker extra hulp (ook op zondag).

Skills?

Je kan zelfstandig werken, je bent hands-on, vriendelijk, je hebt een oog voor detail en een liefde voor interieur en bovendien beschik je over de nodige commerciële flair, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat?

We zoeken diverse mensen die kunnen uitblinken in hun eigen skills:

Schitter jij op commercieel of administratief vlak, of werk je liever achter de schermen, op onze webshop en website en wil je meewerken aan de verdere uitbreiding van ons online gedeelte? Woocommerce, Later, IG en FB zijn je niet vreemd?

Of ben jij wel een krachtpatser die mee kan gaan leveren samen met Bob?

We werken graag ‘on the long-term’, dus we zoeken flexis en/of jobstudenten die zich willen engageren om deel te maken van ons team.

Op zondag en maandag zijn wij gesloten, enkel in december zijn we op zondag ook geopend en is alle hulp welkom.

Daarnaast zoeken wij nog een iemand die houdt van orde en netheid en het ziet zitten om op onze sluitingsdag de winkel proper te houden (maandag).

Interesse?

Stuur je gegevens/CV/voorstelling door naar ester@gouts-et-couleurs.be en vertel ons waarin jij uitblinkt en op welke dagen je vrij bent om te werken!

Voorwaarden:

Als flexijobber ben je onderhevig aan enkele wettelijke voorwaarden, zo dien je reeds min. 4/5 elders tewerkgesteld te zijn.

Als jobstudent mag je maximaal 475 uren per kalenderjaar werken.