Uw interieur opfrissen?

Hebt u geen idee welke meubels in uw nieuwe woning passen, wilt u experimenteren met een grondige make-over van uw zaak of bent u op zoek naar (op maat gemaakte) meubels die uw kantoor extra cachet geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We vertrekken vanuit een persoonlijk gesprek in onze winkel of bij u op locatie zodat we onmiddellijk weten welke lijn u wilt volgen. Ons advies moet tegemoetkomen aan uw wensen en persoonlijkheid.

Wij staan open voor totaalprojecten van a tot z voor kantoren, winkels en woningen maar vinden (re)stylingen van leefruimtes, keukens en slaapkamers even fijn. Het resultaat? Een verfijnd interieur vol passie en persoonlijkheid.

We beseffen dat het niet eenvoudig is zich voor te stellen hoe onze ideeën er uiteindelijk zullen uitzien. Daarom bezorgen we u een 2D- of 3D-model dat u helpt bij het visualiseren van de ingerichte ruimte(s). Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Verlichting is een belangrijke sfeermaker waar vaak geen rekening mee wordt gehouden tijdens een interieurwijziging. Met het eindresultaat in het achterhoofd, stellen wij voor u een goed doordacht elektriciteits- en lichtplan op en brengen zo de juiste sfeer in uw woning.

We zijn ook aan het pinnen geslagen. Ontdek via onze moodboards op Pinterest wat ons inspireert en welke meubelen en kleurencombinaties wij mooi en leuk vinden.

Kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact op via info@gouts-et-couleurs.be