Gouts et Couleurs is de toonaangevende interieurwinkel in Brugge

Goûts et Couleurs – voorstelling

Goûts et Couleurs werd in april 2012 opgestart als jong en vernieuwend ontwerp- en adviesbureau gespecialiseerd in interieur en styling. Een architectenbureau wil Goûts et Couleurs niet zijn, wel uw partner in het stylen van uw interieur, het geven van het juiste advies voor uw woninginrichting, tot selectie van meubels, verf, verlichting en raamdecoratie.

Door een overaanbod van informatie en tips is het behoorlijk moeilijk geworden om de juiste keuzes te maken bij de inrichting van een woning. Wij helpen u graag tijdens die zoektocht zodat die niet alleen wat vlotter verloopt maar u ook een eigen stempel kan drukken. Om u hierbij te helpen, kunt u terecht in onze conceptstore. Een inspirerende plaats waar interieur, design, graphics en juwelen samensmelten. Kortom alles om uw woning én jezelf een boost te geven!

Wie houdt van pure, warme en natuurlijke materialen van hoofdzakelijk Nederlandse en Scandinavische origine, is bij Goûts et Couleurs aan het juiste adres. Alle producten worden zorgvuldig en eigenhandig geselecteerd.

Welkom en tot binnenkort!
Ester & Bob