Bent u uitgekeken op uw interieur?

U wil uw woonruimte volledig onder handen nemen? Of wenst u enkel de ruimte wat op te frissen door de muren een nieuw likje verf te geven? Mag het origineel en vernieuwend zijn maar u weet niet goed hoe eraan te beginnen? Geen probleem.

Wij helpen u de juiste keuze te maken en alle twijfels weg te nemen. Met de juiste kleurenpaletten en de combinaties ervan zijn er immers enorm veel mogelijkheden. Of u de ruimte nu rustig, trendy, fris, warm of gezellig wil maken, wij denken graag met u mee.

Plannen worden u bezorgd in 2D en 3D simulaties. Indien gewenst kunnen wij maatwerk verzorgen, meubels en decoratie selecteren en de volledige bestelling afhandelen.

U kunt Goûts et Couleurs eveneens inschakelen om uw woning klaar te stomen voor verkoop. Let op, vastgoedstyling is geen interieurstyling. Vastgoedstyling (home staging) heeft tot doel een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers en dat met een relatief laag budget! Hierdoor worden woningen veel sneller én aan een betere prijs verkocht.

Neem vrijblijvend contact met ons op: info@gouts-et-couleurs.be